Kasvata omat hyötykasvisi

Lihansyöjäkasvi kotiin

Kotikasvatus on kasvava trendi Suomessa. Mikset siis sinäkin laittaisi pientä puutarhaa pystyyn? Kasvit ovat hyviä sisustuselementtejä, mutta niistä voi olla paljon muutakin iloa. Sikapestäis.fi on koonnut tähän artikkeliin muutamia hyötykasveja, joiden kasvattamisessa ei tarvita lainkaan viherpeukaloa.

Lihansyöjäkasvi

Oletko kyllästynyt asunnossasi lenteleviin kärpäsiin, ampiaisiin, hyttysiin ja muihin ötököihin? Anna lihansyöjäkasvin hoidella nämä ötökät puolestasi. Tässä lihansyöjäkasvin kasvatus paketissa on mukana kaikki, mitä tarvitset tämän kasvin kasvattamiseksi. Englannin kieliset ohjeet tulevat myös mukana.

Chili

Tykkäätkö tulisesta ruuasta? Haluatko maustaa ruokasi omilla mausteillasi? Jos vastasit edes toiseen kysymyksistä myöntävästi, tulee sinun ehdottamasti hankkia puutarhaasi/ parvekkeellesi muutama chili. Tämä kasvatuspaketti sisältää eri lajikkeiden siemeniä, sekä kaiken muun tarvittavan.

Kahvi ja tee

Kahvipaketteja keskivertosuomalainen kuluttaa vuodessa 10 kg, teen kulutus on 0,3 kg. Mikset siis kasvattaisi näitä itse? Kahvipuu on oiva koriste olohuoneeseen. Kärsivällinen ihminen pääsee keittelemään omatekoista kahvia. Tee kasvaa nopeammin, eikä sinun tarvitse elää vanhaksi, jotta näet tuloksia.

Rahapuu

Laita rahasi kasvamaan, ja sijoita rahapuuhun. Rahapuu on helppohoitoinen ja suosittu huonekasvina. Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset tämän maagisen puun kasvattamiseksi. Tämän helpommaksi ei puutarhurointi enään mene.

Humala

Oletko oluen ystävä? Haluaisitko kotiisi ns. bissepuun? Humala on helppohoitoinen köynnöskasvi, joka saattaa kasvaa viikossa jopa puolimetriä. Tämän kasvattamisessa ei tarvitse olla edes kärsivällinen. Tämä paketti sisältää kaiken tarvittavan humalan kasvatukseen. Ohjeita ei tue mukana, sillä niitä ei tarvita.