Sisäsurffausta Pyhtäällä

Flowboarding suomessa

Surffaaminen on vauhdikas laji, joka tarjoaa mahtavia elämyksiä. Ongelmana on meidän suomalaisten kannalta kuitenkin se, että Suomen luonto ei tarjoa kummoisia puitteita muulle kuin netissä surffaamiselle. Nyt on kuitenkin mahdollisuus kokeilla surffaamista ilman kalliita ulkomaan matkoja.

Sirius sport resortin ansiosta surfaamista voi nykyään harrastaa helposti myös Suomessa. Pyhtäällä sijaitsevassa elämysurheilukeskuksessa pääsee nauttimaan aalloista sisätiloissa.

Sisäsurffaus eli Flowboarding on juuri Suomeen rantautunut laji. Suomessa on ennenkin ollut sisäsurffaus altaita, mutta vain Turun telakalla rakennetuissa loistoristeilijöissä. Flowboardingissa yhdistyy monta eri lautailu-lajia. Se on yhdistelmä lumilautailua, skeittilautailua, vesilautailua ja surffausta. Se on myös helppo turvallinen tapa harjoitella muita lautailu-lajeja. Et joudu odottamaan hyviä aaltoja. Sinun ei tarvitse odottaa, että hissi vie sinut rinteen huipulle. Sisäsurffaus altaat ovat pehmeitä, joten sinun ei tarvitse kokea myöskään asvaltti ihottumaa, tai vesilautailun kivuliaita kaatumisia.

Uutisoimme aikaisemmin Sirius sport resortin tuulitunneli lentämisestä. Katso uutinen tästä.

Samalla reissulla pääsee siis sekä surffaamaan, että lentämään. Tämän jälkeen voit nauttia paikanpäällä olevan Konditorion herkuista. Kaikka tämä sijaitsee pienen ajomatkan päässä Helsingistä.

Katso tästä lisätiedot flowboardingista.