10 ideaa lahjan keksimiseksi kaverille

lahjapaketteja

Käytä tylsä hetki hyödyksi ja keksi ystävälle hauska lahja seuraavia syntymäpäiviä varten. Kun lähdet etsimän mahdollisimman hauskaa lahjaa, tulee sinulla todennäköisesti olemaan itselläsikin hauskaa ja tylsyys kaikkoaa. Tästä postauksesta löydät 10 ideaa, joista voit saat ideoita lahjan keksimiseen.

Kickstarter.com

Kickstarter on joukkorahoituspalvelu, jossa yritykset voivat hankkia rahoitusta projekteilleen. Yleensä rahoitus hankintaan Kickstarterissa myymällä ensimmäisen tuotantoerä Kickstarterin käyttäjille. Palvelu on hyvä paikka löytää täysin uusia tuotteita, joita kaverilla ei varmasti ole entuudestaan.

Elämyslahjat.fi

Elämyslahjat.fi -verkkokaupasta voit hankkia ystävällesi aineettoman lahjan. Säästät ilmastoa ja saat tehtyä ostoksen kätevästi netissä. Ja mikä parasta, voit taata ystävällesi unohtumattoman elämyksen. Valikoimasta löytyy mm. pakohuonepelejä, hemmottelulomia, Ferrarilla ajoa ja laskuvarjohyppyä.

Yllätyssynttärit

Mikäli mietit syntymäpäivälahjaa kaverillesi ja hän ei ole pitämässä juhlia, voit harkita yllätysjuhlien järjestämistä. Mikäpä olisi parempi tapa yllättää kaveri, kuin kutsumalla hänet ja yhteiset ystävät juhlimaan.

Tekopillu

Mikäli kaverillasi on huumorintajua, hanki hänellä tekopillu. Tee tilaus verkkokaupassa, ja pyydä firmalta isot mainostarrat paketin kylkeen. Kaveri yllättyy, kun käy hakemassa paketin Postista. Loistava verkkokauppa tähän tarkoitukseen on esimerkiksi kotimainen Tekopillu.fi

Coolstuff.fi

Tästä sekatavarakaupasta löydät hauskoja ja outoja lahjaideoita. Arvelemme ainakin donitsikoneen, puhallettava elefantin ja king-size Oreo -pakettien olevan takuuvarmoja hittituotteita.

Jättimäinen palapeli

Mikäli haluat ryövätä kaverisi vapaa-ajan, voit hankkia hänelle suuren palapelin, jonka kokoamiseen menee useita viikkoja. Palapelistä saa hauskaa tekemistä myös yhteisiin illanviettoihin.

Puu

Osta lahjaksi oma puu. Se on omintakeinen lahja, jonka vastaanottaja muistaa pitkään. Rajoitteena on kuitenkin se, että vastaanottajalla on oltava oma piha, johon puu voidaan istuttaa.

Kuvakollaasi

Tee kaverillesi hauska kuvakirja yhteisistä kuvistanne. Voit myös tehdä digitaalisen kuvakirjan, ja nolata kaverisi postaamalla se hänen seinälleen Facebookissa. Tällöin on kuitenkin suositeltavaa tarjota vähintään oluet ystävälle tästä hyvästä.

Alibaba

Ei ole olemassa montaa asiaa, joita ei saisi hankittua yhdestä maailman suurimmista verkkokaupoista, joka sattuu vielä olemaan kiinalainen. Periaatteessa ainoastaan mielikuvitus ja Suomen tullimiehet ovat rajana.

Tilaa kaverillesi jättipizza

Soita kaverille ja kysy onko hän kotona. Jos hän vastaa myöntävästi, soita paikalliseen pizzeriaan, josta saa jättimäisiä noin 30 euron pizzoja, ja tilaa kaverillesi ensi viikon pizzat kotiin. Voit myös yrittää tehdä erikoistilauksen, mikäli lähistön ravintolaista ei löydy jättipizzoja. Varmista tällöin, että ravintolan ovi on tarpeeksi leveä pizzaasi varten.